Sunday, 17 February 2013

PSY GANGNAM STYLE VS NAJIB BN STYLE

Disebabkan piliharaya dah nak dekat maka pakcik pun nak menyambut dan memeriahkan perayaan ini yang hanya 4 atau 5 tahun sekali diadakan. UNDI ANDA MENENTUKAN MASA DEPAN NEGARA. UNDI JANGAN TAK UNDI NANTI.
Marilah kita berjuang untuk Parti yang memperjuangkan kebajikan rakyat, marilah kita turunkan harga minyak, marilah kita turunkan harga kereta, marilah kita turunkan tarif air, marilah kita turunkan cukai, marilah kita turunkan harga barang, MARILAH KITA TURUNKAN BARISAN NASIONAL demi negara berkebajikan yang diperjuangkan oleh PAKATAN RAKYAT. 


Najib vs Psy.
Kalau ikut pertanyaan PM kat clip dibawah ni maka orang Penang memang menyokong Psy Gangnam Style tapi tolak BN. Pada hemat pakcik UMNO BN ini salah dalam mengambil hati rakyat. Ketahuilah rakyat hanya akan menyokong BN sekiranya BN itu bersih, adil dan tolak rasuah. Dengan tiada rasuah pendapatan Kerajaan akan meningkat, dari itu kenikmatan akan kembali kepada rakyat dengan penurunan harga barang dan keperluan asas. Kempen UMNO BN membodohkan rakyat melalui Utusan Meloya dan TV3suku memang betul2 meloyakan dan tidak bertamadun.  Ianya hanya melihatkan kebodohan UMNO BN pada kacamata rakyat.

Contoh Kempen Bodoh UMNO BN..nak menipu aje KLIK

Ni pulak Debat Berlakon..kelakau wehh hehe..ahli diapun dibodohkan..KLIK untuk faham


Itulah yang disuarakan oleh orang Penang. Dan itulah juga suara 1Malaysia (signature Najib). Pada pandangan pakcik penasihat-penasihat Najib teramatlah bodohnya dalam menaikkan imej BN di mata rakyat. Kesian Najib. Sia-sia aje bagi BRIM.

 Are U ready for BN...Nooooooooooooooooo.

Tawaran Percuma


DAP vs GERAKAN BN  -untuk Islam

UMNO tuduh DAP anti Islam...selagi dalam Pakatan mungkin tidak. Pakcik rasa BN lagi teruk maa...Itukan fakta bukan persepsi.-unclemajid-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...